mytutor mytutor
Profile Picture

Siti Nur Shuhada Wahab

(Bersemuka & Dalam Talian)

Sarjana Muda - Bachelor Accounting, Usim

Seremban, Negeri Sembilan

Tutor Training

Loyal Tutor

Tentang Saya
Saya Cikgu Syuhada. Saya merupakan tutor yang berdedikasi dan berpengalaman selama 5 tahun dalam mendidik pelajar sekolah rendah dan menengah. Subjek perakaunan merupakan subjek major saya dalam dunia pendidikan, manakala perniagaan, ekonomi dan matematik merupakan subjek minor. Berkemahiran dalam mengenal pasti kelemahan pelajar dan menyusun teknik yang sesuai, dimana dapat membantu pelajar yang lemah lebih yakin dan melahirkan lebih ramai pelajar yang cemerlang. Saya juga pernah mengajar pelajar dibawah pendidikan khas dan pelajar tahfiz bagi subjek Matematik SPM. Saya juga pakar dalam meningkatkan motivasi dan disiplin dalam kalangan pelajar. Berikut adalah beberapa feedback dan pengalaman sepanjang saya mengajar sebagai tutor. Numa, Math Form Fail To B (UPSR) Aizat, Math From C To B (UPSR) Humaira, Math From B To A (UPSR) Izzah Std 2 (Math & Science From B To A) Hani, Std 5(Math & Science From C To A) Ammar, Std 3 (Math From B To A) Adelia, Std 3 (Math From B To A) Alisha, Std 3 (Math From C To B) Hafiz, Form 4 (Sejarah , Perniagaan, Bahasa Arab From C To B) Azrol, Chong, Salam ,Hariz (From Fail To C For Math PT3, SBP Rawang_3months) Latiff, SPM (Math From Fail To C) _1month Maisarah, SPM (Math From Fail To B) Yasmin, SPM (Perniagaan From C To A) Fadhlina, SPM (Perakaunan From D To B+) Haziq, Form 4 (Perakaunan From C To A) Amiera,STPM (Pengajian Am From D To B) Tasya, SPM (Perniagaan From D To A) Luqman, SPM (Perniagaan From C To B+) Kavin, Form 1 ( Math From B To A) Hafiz, STPM (Perniagaan From C To B) Danial STPM (Perniagaan From B To A) Airil, SPM (Ekonomi From B To A_3months) Adam,SPM (Ekonomi From Fail To B+_2months) Auni,SPM (Sejarah From Fail To Credit) Maryam,SPM (Perniagaan From C To B+) Aniq, SPM ( Perakaunan From C To B+)
Teknik Pengajaran
Berpengalaman selama 5 tahun dalam industri pendidikan, saya menerangkan teknik- teknik yang menarik bergantung kepada keupayaan para pelajar. Saya juga menyediakan modul-modul soalan yang berkesan melalui analisis soalan tahunan. Pelbagai teknik dan pendekatan digunakan agar memastikan para pelajar berupaya memahami ilmu yang diajar. Kefahaman dan keyakinan pelajar dalam mencari ilmu adalah keutamaan saya.
Penilaian & Maklumbalas

Fara Wahida Ahmad Hamidi

Prinsip Perakaunan

Anak saya serasi dengan kaedah pengajaran yang diberikan. Tutor sangat membantu dengan memberikan nota dan latihan yg berkaitan.

Jadual Kekosongan
Isnin Selasa Rabu Khamis Jumaat Sabtu Ahad
Pagi
(Sebelum 12 tengahari)
Tengah Hari
(12 tengah hari hingga 5 petang)
Malam
(Selepas 5 petang)
Penanda
Masih Kosong
Telah Dipenuhi
Subjek dan Kadar Yuran

Kadar yuran per jam , boleh dirunding bersama tutor

Subjek Tahap Kadar yuran per jam (RM)
Matematik Darjah 5 RM 40
Matematik Darjah 6 RM 40
Matematik Menengah Rendah - Tingkatan 1 RM 40
Matematik Menengah Rendah - Tingkatan 2 RM 40
Matematik Menengah Rendah - Tingkatan 3 RM 40
Matematik Menengah Atas - Tingkatan 4 RM 50
Prinsip Perakaunan Menengah Atas - Tingkatan 4 RM 50
Perniagaan Menengah Atas - Tingkatan 4 RM 50
Ekonomi Menengah Atas - Tingkatan 4 RM 50
Matematik Menengah Atas - Tingkatan 5 RM 50
Prinsip Perakaunan Menengah Atas - Tingkatan 5 RM 50
Perniagaan Menengah Atas - Tingkatan 5 RM 50
Ekonomi Menengah Atas - Tingkatan 5 RM 50
Perniagaan STPM - Tingkatan 6 RM 60

Berminat untuk mendapatkan saya sebagai tutor untuk anak anda ?

0 kelas telah berjaya dilengkapkan

Saya berminat
© 2023 MyTutor Academy Sdn Bhd. Made with ❤️ from Malaysia