mytutor_mobile
Profile Picture

Siti Nur *******

(Bersemuka & Dalam Talian)

Sarjana Muda - Bachelor Accounting, Usim

Seremban, Negeri Sembilan

Loyal Tutor

Tutor Training

Jika berminat dengan tutor ini WhatsApp kami

WhatsApp Kami
Tentang Saya
Saya Cikgu Syuhada. Saya merupakan tutor yang berdedikasi dan berpengalaman selama 5 tahun dalam mendidik pelajar sekolah rendah dan menengah. Subjek perakaunan merupakan subjek major saya dalam dunia pendidikan, manakala perniagaan, ekonomi dan matematik merupakan subjek minor. Berkemahiran dalam mengenal pasti kelemahan pelajar dan menyusun teknik yang sesuai, dimana dapat membantu pelajar yang lemah lebih yakin dan melahirkan lebih ramai pelajar yang cemerlang. Saya juga pernah mengajar pelajar dibawah pendidikan khas dan pelajar tahfiz bagi subjek Matematik SPM. Saya juga pakar dalam meningkatkan motivasi dan disiplin dalam kalangan pelajar. Berikut adalah beberapa feedback dan pengalaman sepanjang saya mengajar sebagai tutor. Numa, Math Form Fail To B (UPSR) Aizat, Math From C To B (UPSR) Humaira, Math From B To A (UPSR) Izzah Std 2 (Math & Science From B To A) Hani, Std 5(Math & Science From C To A) Ammar, Std 3 (Math From B To A) Adelia, Std 3 (Math From B To A) Alisha, Std 3 (Math From C To B) Hafiz, Form 4 (Sejarah , Perniagaan, Bahasa Arab From C To B) Azrol, Chong, Salam ,Hariz (From Fail To C For Math PT3, SBP Rawang_3months) Latiff, SPM (Math From Fail To C) _1month Maisarah, SPM (Math From Fail To B) Yasmin, SPM (Perniagaan From C To A) Fadhlina, SPM (Perakaunan From D To B+) Haziq, Form 4 (Perakaunan From C To A) Amiera,STPM (Pengajian Am From D To B) Tasya, SPM (Perniagaan From D To A) Luqman, SPM (Perniagaan From C To B+) Kavin, Form 1 ( Math From B To A) Hafiz, STPM (Perniagaan From C To B) Danial STPM (Perniagaan From B To A) Airil, SPM (Ekonomi From B To A_3months) Adam,SPM (Ekonomi From Fail To B+_2months) Auni,SPM (Sejarah From Fail To Credit) Maryam,SPM (Perniagaan From C To B+) Aniq, SPM ( Perakaunan From C To B+)
Teknik Pengajaran
Berpengalaman selama 5 tahun dalam industri pendidikan, saya menerangkan teknik- teknik yang menarik bergantung kepada keupayaan para pelajar. Saya juga menyediakan modul-modul soalan yang berkesan melalui analisis soalan tahunan. Pelbagai teknik dan pendekatan digunakan agar memastikan para pelajar berupaya memahami ilmu yang diajar. Kefahaman dan keyakinan pelajar dalam mencari ilmu adalah keutamaan saya.
Penilaian & Maklumbalas

Fara Wahida Ahmad Hamidi : Prinsip Perakaunan

Anak saya serasi dengan kaedah pengajaran yang diberikan. Tutor sangat membantu dengan memberikan nota dan latihan yg berkaitan.

Puan Diana Sani : Perniagaan

So far anak boleh cope just need focus for spm exam..prefer byr direct with tutor or how?

Jadual Kekosongan
Isnin Selasa Rabu Khamis Jumaat Sabtu Ahad
Pagi
(Sebelum 12 tengahari)
Tengah Hari
(12 tengah hari hingga 5 petang)
Malam
(Selepas 5 petang)
Penanda
Subjek
Subjek Tahap
Matematik Darjah 5, Darjah 6, Tingkatan 1, Tingkatan 2, Tingkatan 3, Tingkatan 4, Tingkatan 5
Prinsip Perakaunan Tingkatan 4, Tingkatan 5
Perniagaan Tingkatan 4, Tingkatan 5, STPM - Tingkatan 6
Ekonomi Tingkatan 4, Tingkatan 5